Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'method'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Introduce Yourself
    • Showcase and WIP
  • ProBuilder
    • General Discussion
    • Bug Reports
    • Feature Requests
    • Extensions
    • Tutorial Requests
    • ProBuilder Contests
    • ProBuilderVR
  • Polybrush
    • Feature Requests
    • General Discussion
  • ProCore Utility Tools
    • ProGrids
    • ProGroups
    • QuickBrush
    • QuickEdit
    • QuickDecals
  • GILES (Generic In-Game Level Editing System)
    • Feature Requests
    • General Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I always use ProGrids with the Snap Method set on "snap on Selected Axis". Unfortunately, this settings seems to be silently set back to "snap on All Axes". Usual scenario: I edit some geometry, everything is fine, and at random times, progrids starts to snap everything to all axes. This bug seems to appear randomly, sometimes10 times a day, which is very frustrating. If I open the ProGrids settings window, I can see that the "snap on Selected Axis" is still selected. And the simple fact of opening the settings window "fixes" the issue, until the next time... In this GIF, you can see the bug happening, and the workaround (going to the settings window) which temporary "fixes" it: Thanks
×