Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'workspace'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Introduce Yourself
    • Showcase and WIP
  • ProBuilder
    • General Discussion
    • Bug Reports
    • Feature Requests
    • Extensions
    • Tutorial Requests
    • ProBuilder Contests
    • ProBuilderVR
  • Polybrush
    • Feature Requests
    • General Discussion
  • ProCore Utility Tools
    • ProGrids
    • ProGroups
    • QuickBrush
    • QuickEdit
    • QuickDecals
  • GILES (Generic In-Game Level Editing System)
    • Feature Requests
    • General Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Version 2.6.5f0 Trying to render out UV templates to png images, it's completely broken. My object is a fully welded, manually UV wrapped "room". Attached images should show the problem reasonably well enough. Things noticed: - Depending on image size, the results change. - When face materials is on in the UV editor, they are not rendered in the correct place / scale .. etc. - The edges are not rendered in the correct place. Perhaps it's just the object I'm testing, but it is properly welded and unwrapped (see images).
×