Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lightmapping'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Introduce Yourself
    • Showcase and WIP
  • ProBuilder
    • General Discussion
    • Bug Reports
    • Feature Requests
    • Extensions
    • Tutorial Requests
    • ProBuilder Contests
    • ProBuilderVR
  • Polybrush
    • Feature Requests
    • General Discussion
  • ProCore Utility Tools
    • ProGrids
    • ProGroups
    • QuickBrush
    • QuickEdit
    • QuickDecals
  • GILES (Generic In-Game Level Editing System)
    • Feature Requests
    • General Discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 4 results

  1. I'm having an issue where the default static flags for new ProBuilder Objects doesn't include Lightmap Static, which it did before. I can't find a default setting to change this, but it's not really an issue, manually checking LMS isn't that much trouble, but several types of PB operations will cause a PBO to automatically uncheck its LMS flag. As tagged, I'm not sure if this is a bug, or if I don't understand something about the ProBuilder workflow; however this has only been an issue for me since I updated to the most recent Asset Store version of PB.
  2. yohann1172

    Lightmap weirdness on decals

    Hi, I'm using QuickDecals in a scene that is being lightmapped. Unfortunately, the lightmapping process is creating "shading" around the decals that make it look like drop shadows and that the decals are not flush with the wall (even though they are). I've tried unchecking "cast shadows" and "receive shadows" on the decals, but that doesn't seem to have any impact on it. Also, this effect seems worse after building for web. See attached. Any suggestions?
  3. Hi, When I tried to back my scene (all objects are statics of course), I have some objects made with Probuilder 2.3 who gave me a warning and .. there are not backed. Please see the image attached. Thanks a lot. Best regards, AB
  4. BBdata

    Lightmapping Problems

    Hey guys, my level is growing and I love using pro builder! But baking now the light maps produces some hundred log entries like the one below. So light maps are generated but it seems, that there a plenty of meshes without correct UVs. I tried the 'force refresh objects" without change. So what to do now? Protools: 2.2.5f5 Unity: 4.5.2f1 MacOS 10.9.4
×